Op zoek naar Sedari en Sark Kosesi? Hier vind u de mooiste modellen!
Şark Köşesi Modelleri

Sedari

Vind hier uw gewenst model!

De mooiste Sedari vind u hier!

Şark Odası BG2

Traditionele Ottomaanse Sedari

Uw gasten of klanten ontvangen in een traditionele Ottomaanse setting? Şahzade Sedir is dé specialist op het gebied van Sedari - Şark Köşesi. Met onze jarenlange ervaring begeleiden wij u naar uniek meubilair in Ottomaanse stijl, dat geheel volgens uw wensen en met de hand wordt samengesteld.


Doordat wij alles op maat maken, kunt u altijd rekenen op meubilair dat past bij uw inrichting of ruimte. En voor de juiste prijs. Zodoende gaat ook het bestellen van Sedari - Şark Köşesi altijd heel persoonlijk: U geeft ons de afmetingen en/of deelt een foto van de ruimte die u wilt inrichten en geeft ten tweede de afmetingen door van de Sedari - Şark Köşesi. Vervolgens geeft u het motief door dat u het meest aanspreekt en eventueel nog speciale wensen.

Şark Köşesi Modelleri Mescit

Moskeeën en Verenigingen kiezen voor ons!

Onze Sedari is populair bij Moskeeën en verenigingen. Het aantal succesvol afgeronde Moskee en Vereniging projecten nemen met de dag toe. Dankzij jarenlange ervaring voert ons team, dat gespecialiseerd is in dergelijke projecten, uw project met bijzondere precisie uit!

Onderstaand treft u enkele voorbeelden (motieven) van de Sedari Şark Köşesi die wij leveren. De foto’s dienen als inspiratie en geven een goed beeld van de verschillende mogelijkheden. Door op de foto’s te klikken, kunt u ze in groot formaat bekijken.

Selçuklu Motief
Turquoise Motief
Donker Blauw Motief
Orientalisches Sofa 30

Was ist Sedari?

Sedari en Şark Köşesi geldt als de decoratieve cultuur van het Turkse gebied Anatolië. Bij Sedari Şark Köşesi wordt gekozen voor lokale en natuurlijke motieven en oriëntaalse hoeken, die overeenkomen met de minimalistische levensstijl die in veel Turkse huishoudens, moskeeën en gebouwen al sinds het Ottomaanse rijk zijn terug te vinden. Eeuwenoude invloeden, Turkse accenten en een intieme uitstraling zorgen voor eigentijdse en toch traditionele designs, bekend als Sedari en Şark Köşe (of divan).


De decoraties die doen denken aan de Turkse (Ottomaanse) cultuur van die tijd, is erg trendy geworden en wordt door ons verwerkt in Sedari en Şark Köşesi. Denk hierbij aan items als sedir, divan, minder ve yastık, speciale tapijten of vloerkleden voor aan de muur en koperen accessoires. Steeds meer ruimtes in huizen, werkplekken en openbare voorzieningen worden ingericht om de vroegere Turkse cultuur tot leven te werken. Met behulp van Sedari en Şark Köşesi krijgen deze ruimtes een oriëntaalse inrichting: Warm, stijlvol, indrukwekkend én authentiek.

Orientalisches Sofa 3d

Sedari 3d tekening

Onze interieurontwerper gaat met uw gegevens aan de slag en maakt met behulp van moderne technieken vrijblijvend een 3D-tekening van de ruimte met onze Sedari en Şark Köşesi, zodat u een duidelijk beeld heeft wat u qua inrichting kunt verwachten. Daarna stellen wij een offerte op en kunt u erop rekenen dat de prijs die wij u aanbieden altijd de juiste is! U komt nooit tegenover vervelende verassingen te staan en kunt -net als vele klanten voor u- rekenen op de inrichting met Sedari die geheel naar uw wens is.
Orientalisches Sofa 27

Klanttevredenheid boven alles

Şahzade Sedir streeft naar de hoogste klanttevredenheid. Pas als u tevreden bent over onze Sedari en Şark Köşesi, zijn wij dat ook. Heeft u een meubels gezien die u aanspreken of wilt u meer informatie over onze Sedari en Şark Köşesi? Neem dan contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Onze verkoopspecialisten staan u graag te woord.
Teslimat 2

Levering

Şahzade Sedir levert meubels in heel Europa. Als gespecialiseerd leverancier van Sedari en Şark Köşesi vervoeren wij de meubels tot in uw woning, pand of bedrijfsgebouw, waar onze medewerkers de meubels desgewenst ook voor u kunnen monteren.


Onze klantenkring is letterlijk grenzeloos, met tevreden cliënten in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Turkije, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Vanwege onze strategische ligging in Europa leveren onze medewerkers regelmatig zelf, maar we werken ook samen met door ons geselecteerde transporteurs, die zorgdragen dat alle Sedari en Şark Köşesi meubilair onbeschadigd bij u wordt bezorgd. Ook besteden wij veel aandacht aan de verpakking van onze Sedari en Şark Köşesi. Als klant hoeft u alleen te wachten op levering voordat u van onze meubels kunt genieten.

Majlis Sofa 3

Heeft u het niet kunnen vinden?

Laat ons u bellen voor de juiste keuze!