Wie zijn wij? Leer ons beter kennen!
Şark Odası 9

Over Ons

Leer ons beter kennen ...

Şahzade Ailesi

Şahzade Saltanat sinds 2010

Şahzade Sedir (een merk van Saltanat) is een gespecialiseerde fabrikant van traditionele Midden-Oosterse meubelen, gevestigd in Turkije sinds 2010. Op veler verzoek hebben we besloten ons servicegebied uit te breiden naar Europa. Daarom leveren wij sinds 2013 onze meubelen ook door heel Europa vanuit Nederland. Al onze producten worden met de hand gemaakt. Dit gebeurt nog op ambachtelijke wijze met de hand, waardoor elk product uniek is. Şahzade Sedir streeft ernaar de hoogste klanttevredenheid te leveren. Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook.

Onze Missie

👍
Kwaliteit

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel, zonder afbreuk te doen aan van onze producten en diensten.🛠
Innovatie

Wij gebruiken de nieuwste technieken en innovaties om onze producten te produceren. We willen een positieve bijdrage leveren aan de samenleving en het milieu.


🤝
Tevredenheid

U tevreden? Wij tevreden. Wij staan u graag te woord met onze ideeën. Persoonlijke service voor een goede prijs.İmalat Aşaması

Een kijkje in de keuken

Şahzade Sedir verschaft mensen graag een kijkje in onze keuken. Alle producten worden op ambachtelijke wijze met de hand vervaardigd. Daarbij hanteren wij de nieuwste technieken en milieuvriendelijke materialen. Door op deze manier te werken, kunt u er als klant op rekenen dat onze meubels perfect passen bij uw gebruiken, uw doeleinden en uw inrichting.