Levering door heel Europa! Wij kennen geen grenzen!
Teslimat 1

Levering

Het moment waar het dichterbij komt ...

Teslimat 2

Sahzade Sedir kent geen grenzen!

Şahzade Sedir levert meubels in heel Europa. Als gespecialiseerd leverancier vervoeren wij de meubels tot in uw woning, pand of bedrijfsgebouw, waar onze medewerkers de meubels desgewenst ook voor u kunnen monteren.

Onze klantenkring is letterlijk grenzeloos, met tevreden cliënten in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Turkije, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Vanwege onze strategische ligging in Europa leveren onze medewerkers regelmatig zelf, maar we werken ook samen met door ons geselecteerde transporteurs , die zorgdragen dat alle meubilair onbeschadigd bij u wordt bezorgd. Ook besteden wij veel aandacht aan de verpakking van onze mebuels. Als klant hoeft u alleen te wachten op levering voordat u van onze meubels kunt genieten.

Levering

Sahzade Warehouse

Door U

Wilt u uw eigen vervoer regelen? Wij zorgen voor een veilige en degelijke verpakking en maken uw meubelen in ons magazijn gereed voor afhaling.


Nakliyat Pallet

Tot de deur

Nadat we ervoor hebben gezorgd dat de meubels veilig verpakt zijn, regelen we het beste, snelste en veiligste transport via onze partners.


Şahzade Teslimat 1

Met Montage

Wij regelen en voltooien uw bestelling inclusief transport van A tot Z. Wij zorgen voor transport en montage. Onze medewerkers zijn waar u ze wilt hebben.


Majlis Al Arabi 1

Wherever you are in the world ...

We will be there.

Sark Kosesi Sultan Model 1

Waarom nog wachten?

Vraag nu een vrijblijvend offerte aan!